Ruzie op de snelweg mondt uit in vechtpartij met hakbijl voor de deur van politiekantoor

De politie heeft zaterdagmiddag twee personen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij op de oprit van het politieverzamelkantoor aan de Mijkenbroek in Breda. Eén van de personen in de vechtpartij was daarbij gewapend met een hakbijl.

Volgens een woordvoerder van de politie meldde een persoon zich in de middag bij de ingang van het kantoor met de mededeling dat er een ruzie was ontstaan op de snelweg. Daarop zou een achtervolging zijn ontstaan. Een ooggetuige zag hoe er vervolgens op de oprit een vechtpartij ontstond tussen de man die zich bij de politie meldde en de vermeende achtervolger.

Hakbijl

Bij het conflict was ook een hakbijl betrokken. De politie kon zaterdagavond echter niet aangeven welke van de twee partijen de hakbijl in handen had. De bijl zou wel direct op de grond zijn gegooid op het moment dat agenten daarom vroegen. Volgens de ooggetuige had de man met de hakbijl verwondingen. Hij is ter plaatse behandeld in een ambulance. In totaal zijn door de politie twee personen aangehouden.