Luister zondag vanaf 12:00u naar BredaNu om niets te hoeven missen van Swim to Fight Cancer

Archieffoto Swim to Fight Cancer | Foto: BredaNu

Op zondag 11 september kun je bij BredaNu luisteren en kijken naar een speciale uitzending rondom Swim to Fight Cancer. Zo’n 500 zwemmers duiken het water van De Kuil in Prinsenbeek in om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Luister vanaf 12:00u naar BredaNu radio en kijk vanaf 13:00u mee via bredanu.nl en op tv naar deze bijzondere live-uitzending. En vergeet natuurlijk niet om BredaNu te volgen op Instagram en Facebook om niets te hoeven missen.

De officiële opening van het evenement vindt om 14:00u plaats en vanaf 14:30u zullen de eerste zwemmers het water in gaan. Het is inmiddels de derde editie van het evenement, dat ook edities in andere steden kent. De bedoeling was eigenlijk om, net als bij de eerste editie, de zwemmers in het water van de Haven en de singels te laten zwemmen. Helaas kon dat vanwege blauwalg niet doorgaan. Daarom wijkt het evenement net als vorig jaar uit naar De Kuil in Prinsenbeek.

Tijdens de uitzending van BredaNu hoor je de verhalen van verschillende deelnemers en natuurlijk krijg je alles mee van de sfeer tijdens deze editie van Swim to Fight Cancer. Meeluisteren kan via de radio op 107.3 FM, digitaal via de kabel of via de website. Vanaf 13:00u kun je ook meekijken op tv en via de livestream op bredanu.nl.