Duo Expositie ‘In Between’ bij SKB Breda

Collage van de expositie 'In Between'. | Foto: Anouk Veerkamp

Op 23 september opent SBK Breda haar deuren voor een bijzondere en inspirerende kunstervaring met de duo-expositie ‘In Between’. Deze tentoonstelling brengt het unieke werk van kunstenaars Albert Fröling en Anouk Veerkamp samen, waarin hun uiteenlopende artistieke stijlen samenkomen in een interessante dialoog.

Albert Fröling en Anouk Veerkamp presenteren hun werk in een onverwachte combinatie in de galerie van Stichting Beeldende Kunst in Breda. Albert, afkomstig uit het noordelijke Groningen, en Anouk, oorspronkelijk uit het zuidelijke Maastricht, vinden elkaar in het bruisende centrum van Breda. Ze vinden elkaar ergens ‘in between’.

Duo-expositie

Ook in werk lijken de kunstenaars elkaar ergens in het midden te vinden. Door voortdurende observatie, reflectie en emotie geven ze vorm aan hun werk. Intuïtief werken voert de boventoon. Ze experimenteren beiden met materialen en technieken. Alberts werk straalt levendigheid en enthousiasme uit, terwijl Anouk met een melancholische ondertoon speelt en een minimalistischer kleurenpalet hanteert. In deze tentoonstelling smelten hun kunstwerken moeiteloos samen, soms contrasterend, soms in gesprek, maar altijd ergens “in between”.

De opening van “In Between” op 23 september markeert een kans voor kunstliefhebbers om getuige te zijn van dit boeiende samenspel tussen twee kunstenaars. De expositie opent feestelijk om 14:00 op 23 september.

De expositie loopt van 23 september tot en met 11 november en de toegang is gratis.