De Singleloop wintereditie: ontmoet jouw match

BredaNu
BredaNu

De Singelloop is een evenement wat ieder jaar terugkeert en bekend is bij de meeste Bredanaars. Maar heb je al gehoord van de Singleloop?

De Singleloop is bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen en wie weet de liefde te vinden. Dit jaar vindt de Singleloop wintereditie plaats, met een paar nieuwe aanpassingen.

Tijdens de Singleloop lopen mensen een rondje langs een route aan de hand van vragen. Deze vragen en de antwoorden daarop vertellen niet alleen iets over jou, maar ook over de anderen in de groep. Zo leer je aan de hand van de vragen de andere deelnemers beter kennen.

Afterparty

Nadat je klaar bent met de route, is er nog een afterparty. Hier kun je mensen beter leren kennen, iets drinken en dansen. Ondertussen gaat de organisatie, Matchmaker Brabant, aan de slag om jou aan iemand te matchen. Na afloop hoor je wie er met jou wilt matchen.

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers is tussen de 30 en 45 jaar. Echter vermeldt de organisatie dat mensen van alle leeftijden (wel 18+) welkom zijn. Dit wordt alleen vermeld zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het vindt plaats op donderdag 2 februari tussen 19.30 en 23.00. De avond start bij het T-Huis in het Park Valkenberg.