NAC weet voorsprong vast te houden en sluit restant wedstrijd af met 1-4

BredaNu
Rat Verlegh Stadion | Foto: BredaNu

Na het restant van de wedstrijd uitgespeeld te hebben, is de eindstand van de wedstrijd Willem II – NAC uitgekomen op 1-4. Daarmee wisten de Bredanaars de voorsprong die afgelopen zondag bij elkaar was gespeeld, te behouden.

Om half 11 dinsdagochtend stond in het Koning Willem II stadion de resterende 39 minuten op het programma, nadat zondag de wedstrijd in de 51ste minuut werd gestaakt. Met een stand van 0-3 had NAC al een duidelijke voorsprong weten te creëren. De opstelling was nagenoeg gelijk. Alleen aan de kant van Willem II was er een kleine wisseling in de bezetting. Dat kwam door internationale verplichtingen van Jeredy Hilterman.

In de 65ste minuut van de wedstrijd, die dus dinsdagochtend werd gespeeld, kreeg NAC alsnog een tegengoal voor de kiezen. Vijf minuten later kreeg de Parel van het Zuiden een mooie kans in de vorm van een vrije trap. Helaas werd deze kans niet verzilverd. Even later wist Patriot Sejdiu het Tilburgse doel toch te vinden en maakte de 1-4. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn.