Verdachte van steekpartij verstopt zich onder stapel dozen, maar wordt toch gepakt

Een politieauto | Foto: BredaNu

De politie heeft een 20-jarige man uit Breda aangehouden als verdachte van een steekincident in de Eekhoornstraat. Een eveneens 20-jarige man zou daar vorige week dinsdag zijn neergestoken door de verdachte. Bij zijn aanhouding probeerde de verdachte zich onder een stapel dozen te verstoppen.

Volgens de politie zou een onderlinge ruzie vermoedelijk de aanleiding zijn geweest voor het incident. De mannen hadden afgesproken om elkaar te ontmoeten, maar daarbij liepen de gemoederen hoog op. Toen het slachtoffer in zijn auto stapte om weg te rijden, werd hij door het raam van het portier in zijn been gestoken.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de verdachte er al vandoor. Agenten wisten ondertussen al wel wie de verdachte was. Uiteindelijk kon de man afgelopen maandag in zijn woning worden aangehouden, ondanks dat hij zich had verstopt onder een stapel dozen. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het slachtoffer is zelf naar het ziekenhuis gegaan en kon daar worden behandeld aan zijn verwondingen.