Luister naar Bredaas dj-talent op Breda Beats’ Dream Village Festival Podium

Foto: Breda Beats

Bij festival Dream Village is op 9 en 10 september een podium van de Breda Beats Foundation te vinden. De eerste dag van het festival heeft het thema ‘Dark Visions’ gekregen. Op het podium vind je zowel bekende als onbekende dj’s, met electro en (hard) techno beats.

De Bredase dj’s GYRA, HoWA, Davide Silva, TAFFSON en RAFT treden op na hun deelname aan de eerste Talent Academy van de stichting. Ook vindt er een speciaal optreden plaats van dj MOT, samen met ervaren techno-dj Pat Baker.

Sweet Dreams

Op de tweede dag van het festival, met het thema ‘Sweet Dreams’, vult Breda Beats haar podium met minimalistische house tunes. Je vindt er onder andere Bredase talenten als dj Overhoff met Foxy Scan (het alter ego van dj en producer Naffz), Boris Smith met Matt Sound en dj duo HAVOQ.

Op Dream Village Festival zijn ook niet-Bredase artiesten te zien. Op de eerste dag staan bekende namen als Rooler en Act Of Rage op het programma. Maan, Antoon en wereldsterren zoals David Guetta en Afrojack zie je op dag twee. Meer informatie over het programma vind je op de website van het festival.

Breda Beats Foundation

Veel van de Bredase artiesten die optreden op het festival hebben deelgenomen aan de Talent Academy. Tijdens een opleidingstraject van twintig weken maken vijftien jongeren uit Breda kennis met professioneel muziek maken. Bij de stichting lopen ook andere projecten, zoals een om jongeren uit Breda te stimuleren met elektronische muziek aan de slag te gaan. Het doel van Breda Beats is om talent te ontwikkelen en de nachtcultuur van de stad te stimuleren.