Algemeen directeur Henk Valk per direct weg bij NAC

Foto: BredaNu

Algemeen directeur Henk Valk legt per direct zijn taken neer bij NAC. Volgens de club is gebleken dat Valk en de Raad van Commissarissen teveel van inzicht verschillen over het te voeren beleid. Valk was een half jaar in dienst van NAC Breda.

Het was Valk zelf die aangaf te willen stoppen. “We hadden het graag anders gezien’’, schrijft voorzitter Henk van Koeveringe van de Raad van Commissarissen van NAC. “Maar in een wederzijds eerlijk gevoerd gesprek konden we tot geen andere conclusie komen. We waarderen de houding in deze van Henk Valk zeer, we betreuren het dat het zo gelopen is en wensen hem oprecht alle succes in zijn verdere carrière.”

‘Vol overgave, maar was niet genoeg’

Valk geeft zelf aan vol overgave en met de beste intenties te zijn begonnen aan zijn klus. “maar ik ondervond dat dat niet genoeg was. Het is jammer wanneer jouw visie en de visie van de grotere organisatie niet sluitend te maken zijn.”

NAC heeft niet bekend gemaakt wie de taken van Valk over gaat nemen.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen bij NAC? Luister dan elke donderdagavond om 20:00u naar NACpraat op BredaNu Radio.