Stichting Nora Werkt verkoopt inventaris voor laatste uitstapje met medewerkers

Logo van Nora Werkt.

Op 24 juni doet Stichting Nora Werkt haar inventaris in de verkoop. De stichting stopt er namelijk mee. Volgens de bestuurders is het voortzetten van de organisatie die werk biedt aan mensen met een verstandelijke beperking op dit moment niet mogelijk.

De organisatie kondigde het besluit eerder al aan op hun Facebookpagina. “Het is voor ons beide bestuurders een “bij-taak” geweest maar door de ontwikkelingen is dit niet meer als “bij-taak” te doen. We zijn echter te klein om als hoofdtaak voort te zetten, vandaar ons besluit”, zo schrijven bestuurders Marc Mutsaars en Corné van Nispen.

Knuffels en tassen

Nora Werkt werd in 2017 opgericht en zorgt er op verschillende manieren voor dat mensen met een verstandelijke beperking aan de slag kunnen. Zo worden er verschillende producten als knuffels en tassen gemaakt die vervolgens worden verkocht.

Met de opbrengst van de garage sale, waarbij onder andere het kantoormeubilair en naaimachines worden verkocht, wil Nora Werkt geld ophalen om nog een keer met de medewerkers een uitstapje te kunnen doen.