Politie op zoek naar getuigen steekpartij Hazeldonk

Foto: BredaNu

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of iets weten over de steekpartij bij parkeerplaats Hazeldonk. Een Oost-Europese vrachtwagenchauffeur was zaterdagavond doodgestoken midden op de parkeerplaats bij de grensovergang.

Via X (voormalig Twitter) roept de politie op “Bij grensovergang #Hazeldonk is zaterdagavond bij een steekincident een man overleden. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie over dit incident? Neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000”. Zaterdag 21 oktober kreeg de politie rond 19.20 een melding dat er een man bewusteloos op de grond lag op parkeerplaats Hazeldonk. Hulp is meteen verleend, maar mocht niet baten. De politie richtte meteen een plaats delict op op de parkeerplaats.

De politie riep zowel het Team Grootschalige Opsporing op, als specialisten van Forensische Opsporing en agenten van de Landelijke Eenheid. Vrachtwagenchauffeurs en automobilisten op de locatie zijn bevraagd en camerabeelden werden verzameld. Ook via social media wordt nu naar getuigen gevraagd.