Drie mensen gearresteerd tijdens horecatoezicht

Foto: BredaNu

In de nacht van 25 op 26 november zijn er in het uitgaanscentrum van Breda drie aanhoudingen verricht. Het gaat om arrestaties omtrent mishandeling, bedreiging en belediging.

De eerste aanhouding vond plaats op de Lange Brugstraat. Een 21-jarige Roosendaler zou kort voor de aanhouding voor belediging het café uit zijn gezet. Ook werd er tijdens het onderzoek naar verboden middelen en voorwerpen een mes in zijn rechter sok aangetroffen. Naar aanleiding van deze strafbare feiten heeft de man een proces-verbaal gekregen.

Ruim een uur later, om 3:10u is er een 37-jarige man uit Litouwen op de Vismarktstraat opgepakt voor belediging. Volgens de politie zou deze man een beveiliger van een horecazaak met de dood bedreigd hebben. De portier heeft hiervoor aangifte gedaan en is er een getuige verhoord.

Tot slot is er een 53-jarige man uit Made aangehouden op de Nieuwe Prinsenkade. Deze aanhouding vond om 3:55u plaats. Hij zou een handhaver tegen zijn linkeroor hebben geslagen. De BOA’s waren op dat moment bezig met het bekeuren van de broer van de verdachte voor wildplassen.