Bredase Antje Beers (CDA) jongste kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen

Waar de een op 20-jarige leeftijd zich absoluut niet bezig houdt met politiek, is de ander kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat laatste is het geval bij de Bredase Antje Beers. Met een leeftijd van 20 jaar is zij namelijk de jongste kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Antje Beers, woonachtig in Ulvenhout, studeert Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Momenteel is de kandidaat van het CDA burgerraadslid in de Bredase gemeenteraad. Ze wil zich in gaan zetten op de thema’s mobiliteit en veiligheid. Zij vindt dat er hierbij meer oog moet komen voor de menselijke maat en het maatschappelijk belang.

Ondanks dat het CDA er slecht voor staat in de peilingen, heeft Antje er vertrouwen in: “Zoals mijn voorbeeld Hannie van Leeuwen zei: je gaat als de partij op zijn rug ligt niet weg, maar zet je dan met extra elan in om de partij er weer bovenop te helpen. Ik vind het belangrijk dat de politiek van vandaag zoekt naar oplossingen voor de lange termijn, in plaats van alleen maar roept in oneliners. En daar zie ik een mooie rol voor het CDA.”