Quiz’m helpt Breda Barst

Poppodium Mezz | Foto: BredaNu

Op donderdag 2 maart opent poppodium MEZZ haar deuren voor een speciale Quiz’M-avond, De gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Breda Barst. De quiz start om 20.00 uur. Donaties van de teams zijn welkom om Barst verder te ondersteunen. Mezz helpt graag mee om voldoende gelden bij elkaar te krijgen voor de realisatie van Breda Barst in 2023.

Breda Barst luidt de noodklok

Ieder jaar in het 3e weekend van september strijkt Breda Barst neer in Park Valkenberg. Met hulp van zo’n 250 vrijwilligers zetten ze een weekend vol pop, rock, metal, dance en theater neer. Een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je naast muziek ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen onder de noemer Mini Barst. Het festival is voor iedereen!

In september 2022 eindigde het verjaardagsfeest van Breda Barst met een flinke kater. De regen viel juist in het Barst-weekend met bakken neer in het Valkenbergpark. Veel bezoekers bleven weg. Dat was te voelen in de omzet. Omdat de financiële reserves volledig op zijn, luidde het festival de noodklok. Zonder budget komt er geen 26e editie.

En die klok is gelukkig gehoord. Want dat maakt Breda Barst zo bijzonder, de vele vrijwilligers die hun schouders eronder zetten en de waardering van de stad en haar inwoners. Zit het even tegen? Dan zoeken de vrijwilligers naar oplossingen en komen partners, zoals Quiz’M, met bijzondere plannen.

Dus wees welkom 2 maart bij der MEZZ.