Doe mee met Titanic, de musical

Stichting NoNonsense werkt aan de musical Titanic. De van oorsprong Rijense stichting pakt het groots aan: alle leden van de stichting, krijgen een plekje in de musical. Voor het komend seizoen wil het bestuur met Titanic groots uitpakken, dus nieuwe leden zijn van harte welkom.

De musical Titanic vertelt het verhaal van de passagiers en de bemanning van de Titanic, een fantastisch schip op haar eerste reis. De eigenaar van het schip probeert een record te vestigen, wat van directe invloed is op alle bemanningsleden. Ieder gaat er op zijn eigen manier mee om. Daarnaast toont de musical het klasse-verschil van de reizigers aan boord.

Vorig jaar heeft NoNonsense voor het eerst vanwege het 15-jarig jubileum met Show 15 een co-productie gedaan met de Youngzz (middelbare school) en de Theatergroep (18 jaar en ouder). Dat was zo’n succes dat er dit jaar voor gekozen is om alle 70 leden, ook de Teenzz (basisschool vanaf 8 jaar), in de musical Urinetownn te laten staan.

Voor de docenten Nick van Kuipers (zang en regie) en Mark Zielhorst (choreografie), beiden geschoold aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, is de samenwerking een pittige klus. De Theatergroep repeteert in Rijen en de Teenzz en Youngzz in Breda. De rollen zijn verdeeld tussen de Youngzz en de Theatergroep, dus met gezamenlijke repetitiedagen worden de drie groepen aaneengesmeed. Met enthousiaste commissieleden uit beide groepen zorgen vrijwilligers voor kleding, decors, pr-materiaal, sponsoring, maar ook voor een gezellige leuke-dingen-dag.

Meespelen in Titanic?

In juni zijn er twee proeflessen voor alle groepen. Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Wil jij meespelen in dit prachtige verhaal? Meld je dan nu aan. Kijk voor meer informatie op www.stichtingnononsense.nl