Kunstroute Haagse Beemden ON TOUR 5 en 6 november 2022

Christianne Garssen , één van de kunstenaars

Kunstenaars uit de Haagse Beemden exposeren collectief in De Teruggave, het voormalig belastingkantoor aan de Gasthuisvelden. Aan deze groepstentoonstelling Kunstroute Haagse Beemden On TOUR doen 16 kunstenaars mee. De officiële opening op zaterdag 5 november wordt verricht door Smaakmaker van Breda Barbara Putters, directeur van Breda Promotions.

Exposanten

Dit jaar doen er 16 kunstenaars mee aan de groepstentoonstelling. Het werk dat te zien is, is heel divers. Van schilderijen, tekeningen, fotografie, installaties tot beelden. De exposanten zijn: Natasja Ahout, Liesbeth Bossink, Robert Broos, Antonieta Derksen-Ponce, Melanie van Dorp, Angèle Evers, Christianne Garssen, Linda de Geus, Maike Godefroy, Simone Grootveld, José Jonkers, Thea Kanters, Marja Machielse, Maud Quaedvlieg, Neel Ritzema en René Vonk, 

Programma podiumkunsten

Op zaterdag 5 november is er om 14.30 u een optreden van zangeres Monica Rijpma. Zij zingt een aantal in het Nederlands door haarzelf vertaalde bekende Franse chansons zoals La Bohème. Op zondag 6 november brengt Wim Dictus een aantal popnummers in het Engels en Spaans ten gehore. Zijn optreden is ook om 14.30 uur. 

Praktische informatie  

Kunstroute Haagse Beemden ON TOUR vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november 2022

van 12.00 tot 17.00 uur. Adres: De Teruggave, Gasthuisvelden 11 Breda. Toegang is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid. Dit is wel betaald parkeren.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kunstroute.