Kunst in context

Femke Baten en Petya Chalakova

Kunst in Context is een live event waar interieurstylist Femke Baten en onafhankelijk kunst curator Petya Chalakova hun krachten bundelen. “We hebben een gezamenlijke passie voor kunst in het interieur delen. Het bijzondere aan dit project is dat er op een praktische manier getoond wordt hoe kunst je interieur thuis kan verrijken en niet alleen mooi is in het museum.” alsus Femke en Petya.

Voorproefje Internationale vrouwendag

Van 2 t/m 4 maart kun je de expositie bezoeken. De werken van vijf vrouwelijke kunstenaars uit Breda zijn te zien in verschillende gestileerde settings. De expositie vindt plaats bij Brandpunt: huiskamer voor elke eigenzinnige Bredanaar. Petya Chalakova verzorgt als kunst curator het proces rondom de expositie en heeft een groep van vijf kunstenaars samengesteld: Melanie Drent, Evi Hogervorst, Hanneke de Leeuw, Daphne Schrijver en Liesbeth Godrie.

Masterclass & Artist Talks

Op zaterdag 4 maart is er aanvullend op de expositie een masterclass. Hierin worden bezoekers geïnspireerd hoe je met behulp van styling, kunst het beste tot zijn recht laat komen in je interieur.

Waar : Brandpunt, Reigerstraat 16 Breda

Wanneer: 2 tot en met 4 maart

Meer info vind je op deze website