‘Kun je zingen? Zing dan mee’ als antwoord op eenzame ouderen

Uitvaartorganisatie Zuylen organiseert samen met stichting Met je hart op 29 januari een meezingmiddag voor alleenstaande ouderen die nog zelfstandig thuis wonen dit keer. Hun mantelzorgers zijn ook van harte welkom. De aula van Zuylen wordt voor deze gelegenheid volledig omgebouwd in een feestelijke ruimte.

Weerwoord tegen eenzaamheid

Met je hart vertegegenwoordigt door Lisianne Rennema streeft ernaar eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Ze doen dit door waardevolle terugkerende ontmoetingen voor kwetsbare ouderen. Ze inspireren anderen bovendien om ook in actie te komen. ‘Met ‘Kun je zingen? Zing dan mee’ willen ze eenzame ouderen uit Breda en omstreken met elkaar in verbinding brengen en hen een fijne middag bezorgen. “We willen warmte bieden in de koude wintermaanden.” aldus |Lisianne. “Ze kunnen samen lekker uit hun dak gaan met heerlijke evergreens. Smartlappenkoor Liesleut vertolkt een deel van de Franse, Engelse en Nederlandse evergreens en het Bredase koor zingt twee keer vijftien minuten.”

feestelijk omgebouwd

Daarbij is aan alles gedacht. Zo is de Nijmeegse troubadour Rop één van de artiesten die bij Zuylen acte de présence geeft. Marc van Esch neemt de presentatie voor zijn rekening en verder krijgen de bezoekers lekkers van de Bredase bakkerij Pol van den Bogaert. Bloemenhuis Kamp uit Oosterhout. kleedt de aula aan met fleurige bloemen

Inschrijven kan via de website van Zuylen.