Koffie met muziek in Boeimeer

Na drie succesvolle bijeenkomsten van ‘Koffie met muziek in Boeimeer’ is besloten de bijeenkomst voor de wijk maandelijks te herhalen. Tijdens de bijenkomsten komen de wijkbewoners uit Boeimeer bij elkaar. Ook mensen uit andere wijken zijn van harte welkom. Onder het genot van een kopje thee en koffie kan geluisterd worden naar muziek.

Op 29 september vond de feestelijke opening plaats van de serie bijeenkomsten. Wethouder Boaz Adank (VVD) knipte het lintje door en sprak zijn waardering uit. Er was muziek van Marieke Wulffraat en haar vader op de piano. Hij speelde ook accordeon met Marieke op de piano. Bob Powers verraste het publiek met klassieke bluesnummers.

De komende bijeenkomsten zijn op vrijdag 27 oktober, 24 november, en 29 december. Van 11 – 12 uur met inloop vanaf 10.30 uur. Alle bijeenkomsten zijn bij het Mondiaal Centrum Breda aan de Roland Holststraat 71. Er wordt een bijdrage van 2 euro gevraagd voor koffie/thee. Meer informatie kun je vragen via muziekinboeimeer@gmail.com.