Geef je muzikale carrière een boost tijdens de Muzikantendag 

Op zondag 29 januari is het Muzikantendag bij de Mezz. Hierbij kunnen beginnende muzikanten of mensen die al verder zijn in hun carrière de hele dag kennis opdoen.  

Tijdens de Muzikantendag leer je alle ins en outs van de muziekindustrie en het bandleven. Er zijn verschillende seminars, kennissessies, netwerkborrels, livemuziek en nog meer. Het programma begint vanaf 12.00 en de toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.  

Tijdens deze dag worden er een paar leuke activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld Show Business, Marketing & Branding in Popmuziek met Melanie Esther. Next Level je muziek releasen met Eroll Antonie (BMG Talpa Music) en Pim Lauwerier (Blackboard/Nina And A Half). Fix je Gig! Met Maarten van Vugt (MOJO), Hanneke de Jonge (MOJO), Marc Maquelin (MEZZ) en Etjen vd Vliet (tour & artiestmanager). Ook zijn er demopanels. Waar je jouw muziek kunt laten horen aan Eroll Antonie (BMG Talpa Music) en Maarten van Vugt (MOJO) en je krijg feedback over jouw muziek. Je krijgt 10 minuten de kans om jouw eigen muziek te laten horen en te vetellen over de plannen van je act. Professionals geven je advies over de vervolgstappen die je kunt nemen om je act naar een hoger niveau te tillen. 

Ook kun je in contact komen met verschillende professionals uit Breda. Professionals van verschillende culturele organisaties geven je de gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.  

Het programma van de Muzikantendag wordt in de komende tijd nog verder uitgebreid. Kijk voor meer informatie op de website van Mezz.