Kunstzinnig talent wapent zich voor de toekomst in Talenthub

Voor iedereen die enthousiast is, uit Brabant komt en kunstzinnig talent heeft, is het nu het moment om kans te maken op een talentontwikkelingsprogramma. Tot en met 29 januari 2023 worden er nieuwe talenten gescout. Zij kiezen zelf hun talenten op het gebied van muziek , theater, dans, literatuur, design of beeldende kunst.

TalentHub is een professioneel talentenprogramma met als initiatiefnemer provincie Noord-Brabant. Ze ondersteunen de talenten op maat via een netwerk van festivals, podia, presentatie instellingen en diverse organisaties.

Inversie

Inversie begeleidt talentvolle jonge beeldend kunstenaars die twee tot vijf jaar afgestudeerd zijn en een connectie met Brabant hebben. Zij slaan de brug tussen de academie en de veelzijdige beroepspraktijk. De kracht van inversie ligt in de persoonlijke begeleiding, groepsbinding en inhoudelijke verdieping. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen. Met een combinatie van expertmeetings en workshops gaan de talenten die het programma volgen aan de slag.

Over jump!

Jump! is een talenthub voor makers die vier tot tien jaar actief zijn.in de Brabantse kunstwereld. Het traject bij jump! duurt 18 maanden. Binnen dit programma staat de ontwikkeling van de beroepspraktijk centraal met de nadruk op de artistieke kwaliteit en het ondernemerschap. Zij leren hier vooral skills ontwikkelen gericht op de beroepspraktijk.

Hoe werkt het?

Aanmelden kan tot en met 29 januari. Door je cv, motivatie en portfolio te mailen naar de desbetreffende organisatie. Halverwege februari is de selectie bekend en volgen de selectiegesprekken. In maart start het talentenprogramma.

Meer informatie:

http://www.inversie.nu

https://www.jump-talent.nl/kunstinstellingen