LoveXL; over gierende hormonen en een hoofd vol vragen

LoveXL is een voorstelling van Over Maas Theater en Dans en is een productie van Moniek Merx Reigen. Op 20 april staat deze voorstelling in Chassé. Het is een mix van theater en dans, waarin op absurdische wijze zaken als liefde en lust worden uitgebeeld.

door de ogen van een puber

Wat gaat er door het hoofd van een 13-jarige puber met gierende hormonen en een hoofd vol vragen? Seks or no seks? Alles op het vlak van seksualiteit is nieuw en kwetsbaar. Googlen om iets te weten te komen kan tegenwoordig, maar is toch iets anders dan het zelf te hebben meegemaakt. Doet hij zich stoerder voor dan hij is om maar niet uit de groep te vallen of blijft hij zichzelf? Durft hij zijn kwetsbaarheid te laten zien? Hij kan niet anders dan in het diepe springen.

lovende recencies

⭐⭐⭐⭐ “Hilarisch zijn de scènes met de dansende vulva, die in een tule jurk over het toneel wappert en de op hol geslagen penis, die als een paard over het toneel galoppeert. De absurdistische stijl van LoveXL past perfect bij de broeierige fantasieën van een puber.” – Trouw

⭐⭐⭐⭐ “Hilarisch, energiek, eerlijk: in LoveXL wagen pubers zich op het terrein van de liefde en seks” – Volkskrant

De publieksopstelling is anders dan normaal. Het is een opstelling waarbij het publiek rondom het speelvlak zit

Chassé theater
Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK Breda
Aanvang: donderdag 20 april 19:30 uur