Een voorproefje van theatervoorstelling ‘De Rode Molen’

Op zaterdag 21 oktober kunnen theaterliefhebbers terecht bij Nieuwe Veste voor een voorproefje van de theatervoorstelling ‘De Rode Molen’. De voorstelling gaat in officiële première op 1 december.

‘De Rode Molen’ gaat over een nachtclub die zijn beste tijd achter zich heeft liggen. De club kan wel wat jongere entertainers gebruiken om de spectaculaire shows draaiende te houden en de club heeft ook nog eens geld nodig. Op 21 oktober zijn er voorproefjes van de show te zien om 13.00 en 15.30 bij cultureel centrum Nieuwe Veste. De volledige voorstelling is te zien op 1, 2 en 3 december. Kaartjes zijn beschikbaar via de website van de theatergroep.

Baronie Muziek Theater

De theatergroep bestaat al meer dan 70 jaar en begon als Baronie Operette Breda. Het geeft al ongeveer 15 jaar theatervoorstellingen vergelijkbaar met ‘De Rode Molen’, onder de naam Baronie Muziek Theater. Al 10 jaar produceren ze deze zelfstandig. Ook houdt de groep dinershows en gaan ze samenwerkingen aan met andere theatergroepen, regisseurs en producenten.