Brandweerman Sam live in Chassé

op 25 februari komt Brandweer Sam naar het Chassé Theater. De held van de buurt is terug. Samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’.

Schattenjacht

Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt.. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, bij deze voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.

De kinderen zijn uitgenodigd om verkleed als priraat of brandweerman naar de voorstelling te komen en na afloop in de foyer een foto met de crew te maken.

Speeltijden 13.30 en 15.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van de voorstelling.