Teammanager NAC biedt excuses aan en krijgt waarschuwing

BredaNu
Rat Verlegh Stadion | Foto: BredaNu

John Karelse, Teammanager van NAC Breda, heeft zijn excuses aangeboden voor een incident waarbij hij betrokken was afgelopen vrijdag na de wedstrijd tegen TOP Oss. Ook heeft hij van de club een waarschuwing gekregen.

Op beelden tijdens een interview met NAC-aanvoerder Cuco Martina, na het duel met Oss, is tumult te horen in de catacomben van het stadion. Martina roept een aantal keer de voornaam van Karelse en loopt dan het beeld uit. De teammanager zou volgens het AD twee journalisten hebben uitgescholden en vervolgens zijn eigen persvoorlichter hebben geduwd.

NAC bevestigt dat er incidenten zich hebben voorgedaan na de wedstrijd en geeft aan dat Karelse spijt heeft. De club betreurt de gang van zaken. ”Voor NAC is dergelijk gedrag onacceptabel en past niet binnen de normen en waarden van de club, alsmede de omgangsnormen. Hiertoe heeft NAC Karelse een officiële waarschuwing gegeven.”

Wil je niets missen van de ontwikkelingen rondom NAC Breda? Luister dan elke donderdagavond om 20:00 uur naar NACpraat op BredaNu.