Belgisch oud-international mogelijk in beeld als trainer bij NAC

BredaNu
BredaNu

NAC Breda is hard op weg een opvolger te vinden voor de vertrekkende Jean Paul van Gastel. Dit meldt het blad Voetbal International, volgens ingevoerde bronnen binnen de club gaat de 45-jarige Carl Hoefkens deze rol vervullen.

De oud-international van de Rode Duivels zit sinds zijn vertrek bij Club Brugge zonder club. nadat hij in 2016 zijn actieve carrière heeft beëindigd was hij actief als assistent bij Brugge, waarna hij het roer als hoofdtrainer overnam. Dit avontuur bleef ondanks Champions League overwintering beperkt tot een half jaar. Zijn laatste klus was bij Standard Luik waar hij in december ontslagen werd.

Jacht op promotie

Op dit moment lijkt Hoefkens dus op pole position te liggen om de nieuwe hoofdtrainer van NAC te worden. ook Andries Ulderink is een kandidaat. Al lijkt hij voor een buitenlands avontuur te kiezen. Het al dan niet promoveren naar de Eredivisie zou los staan van het aantrekken van Hoefkens volgens VI.

De jacht op promotie wordt zaterdagmiddag vervolgd, als de return in de halve finale tegen FC Emmen op de kalender staat, dit duel zal om 16:30 uur worden gespeeld.