Voortaan op een andere manier aanmelden bij het Amphia

Foto: BredaNu

Vanaf 16 oktober start het Amphia met het aanmelden via zuilen in de centrale ontvangsthal. Voorheen konden patiënten zich aanmelden bij de polikliniek. Amphia hoopt dat door deze aanpassing het ziekenhuisbezoek soepeler verloopt.

Voorheen zocht een patiënt bij het bezoek aan het ziekenhuis op bij welke polikliniek hij of zij moest zijn. Na aankomst op de polikliniek, konden patiënten zich aanmelden bij een aanmeldzuil die daar stond. Patiënten vinden voortaan de aanmeldzuil tegenover de draaideur in de centrale ontvangsthal van het Amphia. Door middel van het scannen van de streepjescode uit de afspraakbevestiging of uit patiëntenportaal MijnAmphia kunnen zij zich aanmelden.

De aanmeldzuil geeft vervolgens een dagticket met daarop de afspraaktijd en het routenummer van de afspraak. Daarna kan de patiënt meteen doorlopen naar de locatie op het ticket. De patiënt hoeft zich niet meer te melden op de polikliniek. Gastvrouwen- en heren zijn beschikbaar om te helpen met aanmelden.

Amphia hoopt met het centraal aanmelden in de ontvangsthal tijd te besparen. Ook hopen ze dat de patiënt zo gemakkelijker weet waar hij of zij moet zijn.