Leer slimme trucjes met je rolstoel

Foto uit persbericht van Uniek Sporten West-Brabant

Woon jij in West-Brabant en wil je graag beter leren omgaan met je rolstoel? Doe dan mee met de gratis rolstoeltraining van Uniek Sporten. De training is voor iedereen die in een rolstoel zit. Meld je voor 1 augustus 2023 aan en maak kans op vrijkaarten voor de European Para Championships in Rotterdam.

Voor wie?

De rolstoeltraining is voor iedereen die in een rolstoel zit en hier graag beter mee wil leren omgaan. Je leert slimme handigheden, krijgt meer zelfvertrouwen in je stoel en je maakt kennis met leuke rolstoelsporten.

Wanneer en waar?

De training is gratis en duurt 5 zaterdagen van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Data:

– 30 september

– 7 oktober

– 28 oktober

– 4 november

– 11 november

Het is in wijkcentrum De Gong, Trompetlaan 42 in Etten-Leur.

Wat mag je verwachten?

Na het afronden van de training voel je je meer vertrouwd in je rolstoel. Binnen en vooral buitenshuis ben je handiger in het gebruik van je stoel. Je hebt kennisgemaakt met rolstoelsporten, misschien zit er wel iets bij wat je leuk vindt. Het meest belangrijke is dat je plezier hebt tijdens de trainingen en een leuke tijd kunt hebben met mede rolstoelers.

De ervaring van Sanne die eerder deelnam aan de training

Sanne leerde tijdens de training hoe ze op een handige manier met haar rolstoel om kan gaan. “Ik leerde drempels nemen en wat ik kan doen als ik val, hoe ik mezelf weer in de stoel kan krijgen.” Met de andere deelnemers uit de groep ontstaat al snel een fijne vriendschap. “In de lessen deden we groepsopdrachten, waardoor je elkaar goed leert kennen en steeds hechter wordt. Je overwint samen je angsten. Ik heb nog steeds een goed contact met de mensen uit de groep.”

Doe je mee?

Je kunt meer informatie krijgen en je aanmelden via westbrabant@unieksporten.nl of 076-52 33 555.

Als je je voor 1 augustus aanmeldt maak je kans op vrijkaarten voor de European Para Championships in Rotterdam. Dit vindt plaats van 8 t/m 20 augustus 2023. Dus meld je snel aan.

De rolstoeltraining is voor iedereen die in een rolstoel zit en hier graag beter mee wil leren omgaan. Je leert slimme handigheden, krijgt meer zelfvertrouwen in je stoel en je maakt kennis met leuke rolstoelsporten.