Gemeente feliciteert NAC, huldiging maandag op Grote Markt

Foto: BredaNu

NAC Breda is na een zinderende serie en een spannende wedstrijd tegen Excelsior gepromoveerd naar de Eredivisie. De kersverse eredivisionist zal maandag wordt gehuldigd op de Grote Markt.

Burgmeester Paul Depla feliciteert de club: “In een woord ‘Geweldig’! Wie had dit een maand geleden durven te dromen? Maar het is gelukt. Dankzij “Nooit opgeven altijd doorzetten” zijn NAC Breda en de supporters weer terug in de Eredivisie! Dat is mooi voor NAC, de supporters, Breda en de Eredivisie. Want met NAC en de supporters krijgt de Eredivisie extra glans!”, aldus de burgemeester. Op maandag 3 juni zal de burgemeester de selectie en staf tussen 16.00 en 17.00 uur ontvangen worden op het stadhuis. Daarna volgt de huldiging.

Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers de Grote Markt op. Tijdens de stadshuldiging van NAC Breda geldt een glas- en blikverbod in een deel van het centrum van Breda. Het verbod geldt op maandag 3 juni tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Het gebied wordt met borden aangegeven.

Om het feest veilig te laten verlopen geldt er een maximaal aantal bezoekers. De Grote Markt wordt afgesloten als deze vol is. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om de Grote Markt nog te betreden. Dat geldt voor bezoekers, voor bewoners en voor ondernemers. Rondom de Grote Markt worden twee beeldschermen geplaatst zodat iedereen de stadshuldiging op het bordes kan zien. De schermen worden geplaatst ter hoogte van de Veemarktstraat op de Grote Markt en op het Kerkplein.

Tijdens de stadshuldiging is er een extra pop-up fietsenstalling op Kasteelplein. Er komen extra toiletten in de Veemarktstraat, Ridderstraat en Kerkplein.