BeterBoompje zamelt geld in voor een duurzame kerstboom voor mensen met een kleinere portemonnee

BeterBoompje inladen

Alex en Frank zijn initiatiefnemers van Beterboompje. Hun missie is om Nederland over te laten gaan naar duurzame kerstbomen, die na de feestdagen weer opnieuw worden geplant. Ook de mensen met een kleine portemonnee hebben recht op zo’n duurzaam boompje. Met een donatie kun jij hierin je steentje bijdragen.

Doneren

Vanaf 3 december kun je de website van BeterBoompje je bestelling plaatsen of een donatie geven. De bomen kunnen vanaf 6 december worden opgehaald op één van de pick up punten in Breda. Thuis laten bezorgen is ook een optie. Dankzij jouw donatie gun je mensen, die wat krapper bij kas zitten ook de gezelligheid van deze feestmaand met een duurzame boom. Doneren kan al vanaf € 2,50. hoe meer donaties. Hoe meer bomen er kunnen worden weggeven

Duurzame Missie

Per jaar worden 2,5 miljoen kerstbomen op straat gezet. “Dat moet anders” dachten Alex en Frank. En zo kwam het idee voor BeterBoompje tot stand. Een duurzame kerstboom die na de kerst weer de grond in gaat. Ze zijn in 2020 van start gegaan. Toen kozen al ruim vijfduizend mensen voor een duurzame boom.

Minder breed

Gemeente Breda zorgt er in onze stad voor dat mensen met een BredaPas, in aanmerking komen voor een gedoneerde duurzame kerstboom. Zo kan de gezelligheid van de feestelijke decembermaand door iedereen gevierd worden. Op een groene kerst voor iedereen!