Chintan’s recept voor Aloo Chaat | Pervin Proeft

Aloo Chaat

Wil je die heerlijke Aloo Chaat die CK maakte in Pervin Proeft zelf ook maken? Lees dan hier het recept voor dit gerecht.

Ingrediënten: 
  • Aardappeltjes  
  • Tomaat 
  • Tamarindepasta  
  • Bosui 
  • Korianderblad 
  • Chaat masala 
  • Limoen  
  • Olie 
Bereiding 

Snijd de aardappels in kleine partjes en frituur deze goudbruin. Je doet dit door de aardappeltjes halverwege uit de frituurpan te halen, zodat de warmte naar binnen kan keren. Laat de aardappeltjes even afkoelen. Daarna frituur je de aardappeltjes nog een keer, zodat ze krokant worden.

Snijd de bosui en tomaat in kleine stukjes.  

Maak een mengsel van de tamarindepasta, bosui, korianderblad, chaat masala en gesneden tomaat.  

Voeg wat chaat masala toe aan de gefrituurde aardappeltjes. Vervolgens meng je de saus met de aardappeltjes. Knijp een limoen uit over het gerecht. Serveer het in een kleine kom.