House of Salvia neemt het podium over in Electron

Altijd al een drag show bij willen wonen? Dit is de kans. Electron komt samen met House of Salvia met de show In het Nest. Zaterdag 4 februari (mogelijk later meer shows) treedt House of Salvia op in Electron. De groep die gevestigd is in Breda, traden eerder op in andere steden zoals Amsterdam. Het drag-gezelschap wil vooral mensen aan het denken zetten. Dit doen ze door humor, maatschappelijke thema’s en het creëren van een sfeer waar iedereen welkom is.

Toegankelijk

“House of Salvia is een drag house dat zich richt op toegankelijke drag events. Ze creëren met In het Nest een safe space voor drag en ze vinden belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij House of Salvia. Ook als je nog nooit bij een dragshow geweest bent, maar wel nieuwsgierig bent, is House of Salvia de plek voor jou”, aldus Electron.

Line-up

Artiesten zijn onder andere Emily Salvia, Jurine van Gisteren, Jolonda, Vicky ViQueen en Liza Salvia. Ieder weet het publiek op een eigen manier te vermaken. De show vindt plaats tussen 20.00 en 23.00. Voor meer informatie kunt u naar de website van Electron.