39Graden festival in Podium Bloos

Nieuwsgierig naar aanstormend talent? Kom dan naar het 39Graden festival waar meer dan 30 jongeren staan te trappelen om hun passie te laten zien aan het publiek.

Op 13 en 14 mei in Podium Bloos, de creatieve broedplaats voor de performing arts.

39Graden

39Graden is een platform voor jongeren tussen de 15 en 22 jaar met een talent voor theater, dans, muziek, spoken word en alles daar tussenin. Ook dit jaar bestaat het programma uit een diverse mix van voorstellingen, performances, installaties en optredens. Van muziektheater over dementie, afscheid, hoop en verlies en een expositie over omgaan met gevoel tot een DJ & rap-act, die het spectrum van betekenisvolle onzin verkent en een expositie over de neus.

Gouden Thermometer

De Gouden Thermometer is een stimuleringsprijs voor de deelnemer waarin de jury de meeste potentie ziet om zich te ontwikkelen. Deze zal aan het eind van het weekend worden uitgereikt.

O.a. Thommy Heeffer & Rowan van den Boomen (winnaars Hollands Got Talent 2020), Warre Verlinden (voorprogramma Philippe Geubels) en Flip Noorman (Winnaar Annie M.G. Schmidtprijs 2023) hebben de Gouden Thermometer al in ontvangst mogen nemen.