Stichting Kielegat organiseert tweede editie van de Kielegatse vrijmarkt

De eerste editie van de Kielegatse vrijmarkt | Foto: Stichting Kielegat

Na het succes van 2019 organiseert Stichting Kielegat op zondag 22 januari de tweede editie van de Kielegatse vrijmarkt. Volgens de carnavalsstichting is het de ideale manier om in het nieuwe jaar een zakcentje bij te verdienen.

Liggen er carnavaleske spullen op een overvolle zolder, garage of berging die niet meer gebruikt worden? Dan kunnen deze bij elkaar verzameld worden. Vanaf 10:11u kunnen deze zaken op de vrijmarkt, die plaatsvindt bij Brack, verkocht worden.

Ondernemers en creatievelingen

Niet alleen mensen met oude spullen voor de vrijmarkt zijn welkom. Ondernemers en creatievelingen groot en klein die zelf carnavalsitems maken of workshops aanbieden, en aan de man willen brengen zijn welkom.

Iedereen is welkom om te komen kijken of zelf mee te doen. Op het binnenterras kan er gegeten en gedronken worden. Prins Arie zal ook aanwezig zijn samen met zijn gevolg en hofkapel. Voor de jongste kinderen zal er een springkussen van Club Kielegat staan.

Hoe kan er iets verkocht worden?

Voor mensen die zelf graag iets willen verkopen is er de mogelijkheid om een kleine of grote tafel te huren. Ook kan er een plekje op de kleedjesmarkt gereserveerd worden. Meer informatie hier over is te vinden op de website van Stichting Kielegat. De entree bedraagt een vrijwillige bijdrage om de vrijmarkt en de carnaval in het Kielegat te kunnen bekostigen.