Man springt de Seeligsingel in, op de vlucht voor de politie 

Vanochtend moest de man in de Seeligsingel door de brandweer uit het water gevist worden. | Foto: Dani van Wouwen / BredaNu

Een man van 40 is vrijdagochtend rond 07.30 de Seeligsingel ingesprongen. De man was op de vlucht voor de politie, omdat hij nog 120 dagen in de cel moest zitten.  

Een voorbijganger trof een man aan voor een winkel. De voorbijganger was bang dat de man onwel was geworden en schakelde de politie in. Dit bleek echter niet zo te zijn, de man had te veel gedronken en bij het zien van de politie sloeg hij op de vlucht. Eigenlijk hoorde hij niet op vrije voeten te zijn, want hij had nog een celstraf openstaan van 120 dagen vanwege vernieling. 

Uiteindelijk eindigde de vlucht bij de Seeligsingel. Hier sprong de man het water in. De politie had al snel door dat de man kon zwemmen, dus de agenten sprongen niet achter hem aan het water in. Uiteindelijk heeft de brandweer de man met een boot uit het water gehaald, toen hij niet vrijwillig eruit wilde komen. De man werd gelijk aangehouden en zit weer vast.