Bredanaar (27) overleden nadat hij vanuit auto op wegdek terecht kwam

Politie | Foto: BredaNu

Een 27-jarige Bredanaar is zwaargewond geraakt nadat hij vanuit een rijdende bestelbus op het wegdek terecht kwam. Dat gebeurde zaterdagavond op de Bredaseweg bij Rijsbergen. De man is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het slachtoffer werd aangetroffen door een voorbijrijdende automobilist. Die zag de auto van het slachtoffer staan met de man liggend ernaast. Ook de vriendin van het slachtoffer, een 34-jarige vrouw, was bij de auto aanwezig. De hulpdiensten werden ingeschakeld en een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden. De vriendin van het slachtoffer is door de politie aangehouden.

Dashcambeelden

Het is niet duidelijk wie er precies achter het stuur van de auto zat of hoe de man op de weg terecht is gekomen. De politie is dan ook op zoek naar mensen die meer weten of mogelijk dashcambeelden van de auto van het slachtoffer hebben. Het gaat om een witte Mercedes Benz, type Citan.

De politie meldde aanvankelijk dat het slachtoffer 31 jaar zou zijn. Om die reden stond ook in dit artikel vermeld dat het om een 31-jarige man ging. De politie heeft de leeftijd later gecorrigeerd, waarna de leeftijd van het slachtoffer ook in dit artikel is aangepast.