Nagenieten: Dit was carnaval 2024!

De Sanseveria FM studio in het Chassé Theater | Foto: BredaNu

Nu de sleutels van de stad weer zijn ingeleverd en de laatste restjes confetti uit het straatbeeld verdwijnen, is het tijd om terug te blikken op de afgelopen carnavalsdagen. BredaNu bracht als Sanseveria TV & FM weer verschillende programma’s en reportages op radio en tv. Daardoor kon iedereen ook thuis nog (na)genieten van het leutige feest.

Behalve het dagelijkse ochtendprogramma ‘Unne Goeie Boojum’ en de updates in ‘Carnaval Vandaog’, waren er natuurlijk ook optochten. Deze waren live te zien op BredaNu en zijn natuurlijk ook nog terug te kijken

Kijk hier bijvoorbeeld de optocht van Boemeldonck (Prinsenbeek):

En hier vind je de optocht van ut Kielegat (Breda):

Verschillende andere optochten zijn als reportage voorbij gekomen. Deze vind je op het YouTube-kanaal van BredaNu. Ook was er elke dag muziek in het Sanseveria TV MuziekCafé, ook terug te zien via de website en YouTube. Ideaal voor als je nog even wil nagenieten van al die heerlijke carnavalskrakers.

BredaNu zond dit jaar live uit vanuit het Chassé Theater, waar beneden naast de ingang ook een tijdelijke radiostudio was ingericht. Iedereen kon even gezellig binnenlopen (al dan niet in de polonaise) en een praatje maken met de DJ’s.

Ten slotte werd carnaval 2024 spetterend afgesloten met de Alaafterparty op de Havermarkt in de Bredase binnenstad. BredaNu zond dit gezellige eindfeest live uit op tv en de gehele uitzending is uiteraard terug te zien.

Op het YouTube-kanaal van BredaNu vind je nog meer programma’s, zoals Brakken TV en Sanseveria in Beweging. De komende dagen zul je nog verschillende uitzendingen en fragmenten zien verschijnen op de website en het YouTube-kanaal van BredaNu. Ben je nog niet helemaal klaar om afscheid te nemen van carnaval 2024? Houd deze kanalen dan zeker goed in de gaten!