Grote expositie ALIAS keert terug naar Pier15

In het weekend van 21, 22 en 23 oktober maakt het skatepark van Pier15 plaats voor de expositie ALIAS. Deze grote tentoonstelling telt 20 kunstenaars, zowel internationaal als van eigen bodem. De expositie bevat kunst uit de wereld van streetart en daar voorbij. Kijk je ogen uit bij het werk van toonaangevende makers uit de hele wereld.

Internationaal

De expositie ALIAS werd eerder georganiseerd door 10 kunstenaars met hun roots in de Bredase skateboard- en streetart scene. Een expositie die niet binnen de vaste kaders van culturele instellingen en galerijen paste. Een nieuw geluid in de Bredase kunstsector. De exposities waren een groot succes. De kunstenaars wisten hun vleugels uit te slaan en werken nu aan toffe projecten over de hele wereld. 

Alias komt thuis

Nu, 12 jaar later, komt Alias thuis! – Met een volwassen geworden gedrevenheid wordt er uitgepakt. Gedurende het weekend tonen zo’n 20 Nederlandse topkunstenaars hun werk in het skatepark. Daarnaast is het feest bij Pier15. Een openingsfeest op vrijdag, een clubavond op zaterdag en performances op zondag. Allemaal uit liefde voor de kunst.

EXPOSANTEN – Bobeus, Handiedan, Merling Meijer, Michiel van der Zanden, Nanne Meulendijks, Olivier Schimmel & Marcel Thelen, Onno Poiesz, Out of Line: Super A + Quatch Nawas + Tripl, P.Winkel, Pascal Bastiaenen, Rutger Termohlen, Studio Pogo, SunkOne, Zenk One

Waar : Skatepark Pier15

Wanneer: 21, 22 en 23 oktober

Meer info: Pier15