Bekijk de optochten van Boemeldonck en ut Kielegat LIVE op BredaNu!

De Optocht van ut Kielegat in 2023 | Foto: BredaNu

Van vrijdag tot en met dinsdag kun je tijdens carnaval genieten van de leukste programma’s op Sanseveria TV&FM op BredaNu. En wie carnaval zegt, zegt natuurlijk ook optochten. De Grote Optocht van Boemeldonck en de Grote Optocht van ut Kielegat kun je bij Sanseveria TV op BredaNu live meevolgen.

Op zondag kun je vanaf ongeveer 13:00u kijken naar de optocht in Boemeldonck (Prinsenbeek). Op maandag kun je vanaf 12:11u inschakelen om niets te hoeven missen van de optocht in ut Kielegat (Breda). De eindtijd van de live uitzendingen zijn onder voorbehoud van de optocht zelf.

Terugkijken

Wil je de optocht later nog een keer terugkijken? Dan kun je terecht op de website of het YouTube-kanaal van BredaNu. Dinsdag zullen vanaf 12:00u beide optochten worden herhaald op tv. De optochten van ut Kielegat en Boemeldonck worden bij je thuisgebracht door een samenwerking tussen BredaNu en ETV.

Kijk voor een volledig overzicht van de tv-programmering van SanseveriaTV op BredaNu in onze speciale tv-gids. Kijk hier om live BredaNu te kijken via de website en voor informatie over hoe je BredaNu bij jou op tv kunt vinden.