Assepoester, laat je betoveren met het hele gezin

Assepoetser, de musical

Assepoester, de musical komt naar Chassé. Laat je betoveren en meevoeren door deze middag van zang, dans en humor met prachtige kostuums in een schitterend decor. Een heerlijk uitje voor de hele familie tijdens de meivakantie! Wegens succesvolle verkoop is er een extra show ingepland.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Bezoekers van de sprookjesvoorstelling kunnen rekenen op een magische theaterbeleving met een flinke dosis humor. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. De humor in combinatie met de betoverende liedjes, prachtige decors en schitterende kostuums maakt deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud!

Sprookjeachtig verkleden

De jongste bezoekers mogen zich verkleden en meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Ook is er na afloop een meet en greet met de cast in de foyer.

Chassé Theater

3 mei: 1300 of 16.00