Ook halve marathon Singelloop bereikt maximum aantal inschrijvingen

De Bredase Singelloop in 2023 | Foto: BredaNu

De 37e editie van de Bredase Singelloop kan rekenen op veel deelnemers. De organisatie van het evenement meldt dat het maximale aantal deelnemers voor de Moore DRV halve marathon prestatieloop, de Kasparov halve marathon wedstrijd (met uitzondering van het NK) en de Albert Heijn 10 km walking is bereikt. Het is dus niet meer mogelijk je in te schrijven voor deze onderdelen van de singelloop.

Aartsen 10 km prestatieloop

Dit meldt de organisatie na het eerdere bericht deze maand. Toen werd al bekend dat het maximum aantal deelnemers voor de Aartsen 10 km prestatieloop was bereikt. Nu komen daar dus de eerder genoemde onderdelen bij. Dit jaar is er sprake van een maximaal aantal deelnemers. Dit heeft organisatie besloten voor de veiligheid van de deelnemers aan de Singelloop.

Toch heeft de organisatie ook goed nieuws. Wie zich nog wil inschrijven heeft nog genoeg mogelijkheden. Je kunt je namelijk nog inschrijven voor de Cosun 5 km prestatieloop, de Albert Heijn 800 meter Walking&Wheeling, de Albert Heijn 5 km Walking&Wheeling en de Kinderhulp Familieloop. Tot 22 september is het ook nog mogelijk je aan te melden voor deelname aan de NK marathon. Hiervoor is een lidmaatschap benodigd van een atletiek vereniging. Ook een wedstrijd licentie is hiervoor een vereiste.

live-uitzending

Degenen die niet deel kunnen nemen aan de Singelloop hoeven niet te treuren. BredaNu is op zes oktober aanwezig. Met online content, interviews en een live-uitzending op de radio hoef je niks te missen van de Bredase Singelloop. Hoe laat deze radio-uitzending begint is op dit moment nog niet bekend. Houd hiervoor onze kanalen in de gaten.