Aanmeldingen Breda singelloop stromen binnen

De Singelloop in 2022 | Foto: BredaNu

Op zondag zes oktober vindt de 37e editie van de Bredase Singelloop plaats. De inschrijvingen gaan zo snel dat er voor de tien kilometer geen deelnemers meer kunnen bijkomen. Echter zijn er bij de halve marathon prestatieloop en met name bij de vijf kilometer nog wel plaatsen.

Dit meldde het bestuur vanochtend vroeg. Door de afstand voor dit onderdeel op tijd te sluiten zorgt de organisatie ervoor dat er niet te veel deelnemers komen. Dit is een manier om het loopcomfort van de 7000 deelnemers te vergroten. De organisatie meldt ook dat op dit moment 87% van de aanmeldingen zijn gedaan voor de halve marathon prestatieloop. dus deelnemers hieraan moeten zich nog snel inschrijven. De vijf kilometer heeft nog wel genoeg ruimte voor meer deelnemers.

Radio-uitzending

Op zes oktober is de 37e editie van de Singelloop. Het volledige programma is te vinden op de website van de Bredase Singelloop. Uiteraard is BredaNu bij dit evenement aanwezig. Die dag zal er een grootse live uitzending zijn op ons radio kanaal, hoe laat deze uitzending begint wordt op een later moment bekendgemaakt. Schakel dus op zes oktober op tijd in op BredaNu om niks te missen van de Bredase Singelloop!