Kijk en luister tijdens carnaval vijf dagen lang naar Sanseveria TV & FM op BredaNu

Presentatoren Mariska Wezenbeek en Monique Vermunt bij de opening van Sanseveria TV op BredaNu | Foto: BredaNu

Hoewel carnaval eigenlijk zaterdag pas begint, is het leukste feestje van het jaar op veel plekken in Breda al in volle gang. En zo ook bij BredaNu. De komende dagen kun je op tv en op de radio kijken en luisteren naar de leukste carnavaleske programma’s, bij de mensen thuis gebracht vanuit onze locatiestudio’s in het Chassé Theater.

Elke ochtend kun je bij Sanseveria TV kijken naar Unne Goeie Boojum, waar Esther van Hoogenhuizen en Patrick Mertens verschillende gasten uitnodigen aan de ontbijttafel om de dag te bespreken. En in het Sanseveria TV MuziekCafé zie je elke middag vanaf 17u de leukste carnavalsartiesten voorbij komen. De hele tv gids kun je hier bekijken.

Vergeet ook zeker niet te luisteren naar Sanseveria FM. Daar werd op vrijdag de marathonuitzending gestart met Deurstrôômen. Elke avond kun je luisteren naar Carnavalala met Damiën van Gageldonk en zo zijn er verspreid over de carnavalsdagen verschillende uitzendingen vol muziek en gasten te beluisteren. Ook kun je via de website van BredaNu meekijken in de studio.

Live optochten en spetterende afsluiting

Ten slotte ben je bij BredaNu ook aan het juiste adres om de optochten van Boemeldonck (Prinsenbeek) en ut Kielegat (Breda) live op tv te zien. Op dinsdagavond sluiten we carnaval knallend af met de live uitzending van de Alaafterparty op de Havermarkt in de Bredase binnenstad.

Zo dag de opening van Sanseveria TV eruit: