Over BredaNu


BredaNu is de diep in de samenleving gewortelde lokale omroep voor Breda die kwaliteit en diversiteit biedt. Wij willen het rijke Bredase leven in beeld, geluid en tekst naar de Bredanaars brengen, met actuele onderwerpen, onderhoudende en informatieve programma’s en vrolijke reportages.

 

BredaNu is…

LOKAAL

Wij voelen de stad en handelen daarnaar. Het weegt continu haar mogelijkheden om met beschikbare mensen en middelen de meest relevante of spraakmakende thema’s in de stad te belichten.

ONAFHANKELIJK

Wij kijken met een open blik de wereld in en staan los van politieke voorkeur, geloof, sociale klassen en leeftijd. Wij zijn een omroep voor iedereen. Wij zijn ons er van bewust dat ons brede publiek verschillende behoeftes heeft aan hoe het nieuws geconsumeerd wordt. Het levert daarom haar nieuws af via verschillende media en biedt zo iedereen de kans op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in de stad.

VERBINDEND

Wij zoeken samenwerking met Bredase bedrijven en instellingen die actief zijn op het terrein van media. Wij kijken met een open blik de wereld in en zoeken kansen die we kunnen versterken. Ook in ons programma-aanbod proberen wij mensen bij elkaar te brengen, om te discussiëren of om mensen te inspireren om zelf een steen(tje) bij te dragen aan de Parel van het Zuiden.

INSPIREREND

Wij bieden bij voorkeur in Breda wonende of studerende vrijwilligers en stagiairs de mogelijkheid zich te ontplooien en om al lerend te werken of werkend te leren. BredaNu is duidelijk in wat het verwacht van haar mensen maar laat ruimte voor initiatief, prikkelt creativiteit en stimuleert persoonlijke ontwikkeling.

GEDURFD

Wij zijn ons ervan bewust ons primair te kunnen onderscheiden op boodschap (lokaliteit) en een eigen stijl. Voor wat betreft stijl gaat spraakmakendheid en durf boven kwaliteit. BredaNu wil mensen raken door bij onderwerpen die zich daarvoor lenen het randje op te zoeken.

Partners