Dit is BredaNu – TV – Radio – Online

29 november 2016 3790 Geen reacties

Video beschrijving

BredaNu is de diep in de samenleving gewortelde lokale omroep voor Breda die kwaliteit en diversiteit biedt. BredaNu wil het rijke Bredase leven in beeld, geluid en tekst naar de Bredanaars brengen, met actuele onderwerpen, onderhoudende en informatieve programma’s en vrolijke reportages.

BredaNu is…

LOKAAL. BredaNu voelt de stad en handelt daarnaar. Het weegt continu haar mogelijkheden om met beschikbare mensen en middelen de meest relevante of spraakmakende thema’s in de stad te belichten.

ONAFHANKELIJK. Het kijkt met een open blik de wereld in en staat los van politieke voorkeur, geloof, sociale klassen, leeftijd. BredaNu is een omroep voor iedereen. BredaNu is zich er van bewust dat haar brede publiek verschillende behoeftes heeft hoe het nieuws geconsumeerd wordt. Het levert daarom haar nieuws af via verschillende media en biedt zo iedereen de kans op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in de stad.

VERBINDEND. Het zoekt samenwerking met Bredase bedrijven en instellingen die actief zijn op het terrein van media. BredaNu kijkt open de wereld in zoekt kansen om te versterken en versterkt te worden. Ook in haar programma-aanbod probeert BredaNu mensen bij elkaar te brengen, om te discussiëren of om mensen te inspireren om zelf een steen(tje) bij te dragen aan de Parel van het Zuiden.

INSPIREREND. BredaNu biedt bij voorkeur in Breda wonende of studerende vrijwilligers en stagiairs de mogelijkheid zich te ontplooien en om al lerend te werken of werkend te leren. BredaNu is duidelijk in wat het verwacht van haar mensen maar laat ruimte voor initiatief, prikkelt creativiteit en stimuleert persoonlijke ontwikkeling.

GEDURFD. BredaNu is zich ervan bewust zich primair te kunnen onderscheiden op boodschap (lokaliteit) en een eigen stijl. Voor wat betreft stijl gaat spraakmakendheid en durf boven kwaliteit. BredaNu wil mensen raken door bij onderwerpen die zich daarvoor lenen het randje op te zoeken.

Breda in Beeld