Schilder Martin Wagenvoorde exposeert in april in het Princenhaags museum

Vanaf 2 april is in het Princenhaags museum een expositie te zien met werk van Martin Wagenvoorde. Martin is voormalig dominee van de Johanneskerk in Princenhage. Daarnaast heeft hij het schilderen opgepakt.

“Ben ik een zondagschilder….? Ik schilder wel veel vaker dan alleen op zondag. En weliswaar heb ik mijn grote schilder-outburst pas na mijn 69-ste levensjaar gekregen, maar in mijn jongelingentijd heb ik een zeer aktieve schildersperiode gekend. In mijn werkzame leven als dominee, waarvan de laatste 20 jaar hier in Princenhage, schilderde ik met woorden – om zo te zeggen -, nu schilder ik met beelden. Ik blijf een verhalenverteller, ook op het doek: Bijbelse verhalen, maar ook landschappen. Ik hoop u graag de komende maand april op één van expositiedagen in het Princenhaags museum te treffen”, aldus Martin

De expositie loopt van 2 t/m 30 april de openingstijden zijn: zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De expositie is ook op afspraak te bezoeken via de website van het Princenhaags museum.

Adres: Princenhaags museum, Haagweg 334 in Breda